Medicii legisti au stabilit ieri, dupa trei ore de autopsie, cauzele mortii omului de afaceri Florian Anghelescu (foto).
Constatarile preliminare ale specialistilor nu au adus surprize. Ele confirma varianta principala a anchetei: sinucidere
Medicii legisti au stabilit ieri, dupa trei ore de autopsie, cauzele mortii omului de afaceri Florian Anghelescu (foto).
Constatarile preliminare ale specialistilor nu au adus surprize. Ele confirma varianta principala a anchetei: sinucidere prin spanzurare. Potrivit legistilor, moartea a fost violenta si s-a produs ca urmare a unei ""asfixii mecanice prin comprimarea gatului"". Pe corp nu au mai fost descoperite alte urme de violenta. ""Rezultatele de laborator vor stabili daca in corp au fost substante toxice, alcool sau medicamente"", ne-a declarat ieri prim-procurorul adjunct al Parchetului Capitalei, Marius Iacob. Trupul neinsufletit al omului de afaceri a fost ridicat ieri de sotie de la IML. Inmormantarea va avea loc maine. CAUTARI. In paralel, procurorii si politistii au continuat ieri audierea mai multor persoane de la complexul comercial Flora, care l-au vazut pe omul de afaceri in dimineata de dinaintea presupusei sinucideri. Anchetatorii vor sa descopere mobilul actului suicidar si daca acesta a fost premeditat sau nu. Pana acum, exista cateva indicii care arata ca Florian Anghelescu si-a pregatit sinuciderea cu ceva timp inainte, ne-au declarat surse judiciare. Un indiciu este chiar cordelina de alpinism cu ajutorul careia omul de afaceri si-a pus capat zilelor, si care dupa toate elementele de la fata locului, parea pregatita din timp.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.