Saptamana trecuta, Catalin Dezbracatua€™ a revenit pe micile ecrane intr-o infectie generalizata si purulenta cu titlul de Ciao TV (Prima TV).

Ca emisiune tv nu putem sa-i spunem. La fel de insipid si fara fularul de Fat-frumos, cu cateva kilograme in plus si o mutrisoara de Ferdinand, taurasul din desenele animate, Dezbracatua€™ a reusit sa se introduca regulat (scuzati atat sintagma, cat si pleonasmul sau ce-or fi ele) in viata privata a numeroase vedete. Mihai Traistariu, Andreea Raicu, cuplul Stefan Banica - Andreea Marin, cuplul Robert Turcescu - Oana Sarbu, Oana Zavoranu si Pepe, mama lui Stefan cel Mare, soricelul Jerry si motanul Tom, nimeni si nimic nu au scapat paparazzilor insistenti, care au reusit pe aceasta cale sa relanseze stocul de fotografii invechite aflate in redactia revistei Ciao.
Le transmitem pe aceasta cale atat prezentatorului, cat si realizatorilor emisiunii ca vedetele se duc la veceu. Uneori au chiar diaree sau folosesc multa hartie igienica. Unele se scobesc in nas chiar la semafoare, in asteptarea culorii verzi. Cand le jignesti familia, reactioneaza dur si, pe buna dreptate, iti lasa in fata redactiei continutul unei vidanje. Cateodata casca in public pentru ca le plictisesc paparazzi prea insistenti. Dar astea nu sunt motive pentru a face o emisiune. Parerea mea.