""Militarii"" au ajuns la cel de-al treilea meci consecutiv in care n-au inscris, Steaua terminand aseara la egalitate, scor 0-0, contra lui FC Arges. CRIZA. La o luna dupa victoria de la Heerenveen, ""ros-albastrii"" par sa fi uitat complet drumu
""Militarii"" au ajuns la cel de-al treilea meci consecutiv in care n-au inscris, Steaua terminand aseara la egalitate, scor 0-0, contra lui FC Arges.

CRIZA. La o luna dupa victoria de la Heerenveen, ""ros-albastrii"" par sa fi uitat complet drumul catre portile adversarilor. Pe o vreme caineasca, Steaua a dominat autoritar, dar ocaziile au venit mai mult in urma hazardului. Dispusi pe doua linii, pitestenii s-au aparat calm si exact, italieneste, intr-un stil care deja se identifica cu Sorin Cartu. Cu Olaroiu in tribuna, suspendat, si sub privirile lui Walter Zenga, ""militarii"" au ramas la fel de datori publicului, anuntandu-se vremuri grele pentru actualul tehnician. ""Am dominat tot timpul si am avut posesie de 90% din timp. Nu avem ce sa-i reprosam lui Olaroiu, pentru ca a fortat ofensiva, scotand un stoper si bagand un atacant. Pur si simplu am avut ghinion"", a spus la final managerul Mihai Stoica. Tehnicianul pitestenilor, Sorin Cartu, s-a declarat multumit cu punctul scos aseara la Bucuresti: ""Noi suntem o echipa mai greu de batut. Nu facem jocurile nimanui, ci doar pe ale noastre. Suntem o formatie mica, care incercam sa facem cat mai mult cu mijloacele de care dispunem"". (Florin Gongu, Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.