Lupta antimanele imbraca diverse forme: de la proteste popularizate cu ajutorul internetului pana la hotarari ale edililor locali, care interzic desfasurarea spectacolelor de gen. Campania antimanele inceputa de o mana de romani prin intermediul unu
Lupta antimanele imbraca diverse forme: de la proteste popularizate cu ajutorul internetului pana la hotarari ale edililor locali, care interzic desfasurarea spectacolelor de gen.
Campania antimanele inceputa de o mana de romani prin intermediul unui grup gazduit de site-ul yahoo.com se poate lauda cu un prim rezultat: infiintarea Miscarii Anti Manele Bucuresti Underground (MAMBU), care vrea sa curete scenele romanesti de ritmurile orientale. ""Nu vrem ca manelele sa ne reprezinte, sa ne conduca, sa ne prosteasca. Refuza prostia, renunta la manele!"", se spune in afisul campaniei.
MASURA. De curand, Consiliul Judetean Vaslui a lansat un program anti-manele, prin sustinerea unor spectacole folclorice saptamanale cu formatii si artisti autohtoni in toate cele 81 de comune ale judetului. ""Am declansat acest program anti-manele convins ca Guta, Minune, Vijelie, Salam si Compot vor inceta sa polueze sufletele curate din lumea satelor"", a declarat Corneliu Bichinet, presedintele CJ Vaslui.
Consiliul nu va mai permite institutiilor pe care le are in subordine sa inchirieze spatii si sali de spectacole pentru sustinerea unor concerte de gen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.