Dupa ce a impresionat prin victoriile din Cupa UEFA, Rapid nu a reusit aseara decat o remiza pe teren propriu in fata ultimei clasate din Divizia A. Cu multe noutati fata de prima parte a campionatului, echipa lui Mircea Rednic nu a mai semanat

Dupa ce a impresionat prin victoriile din Cupa UEFA, Rapid nu a reusit aseara decat o remiza pe teren propriu in fata ultimei clasate din Divizia A.

Cu multe noutati fata de prima parte a campionatului, echipa lui Mircea Rednic nu a mai semanat deloc cu cea care a adunat doar sase puncte in tur. Vasluienii au deschis scorul dupa sutul lui V Badea (a€™13), iar pana la pauza se puteau desprinde, dar balonul trimis de Bukvic a fost respins in extremis de Perja. Dupa o prima parte stearsa, fata europeana a Rapidului a revenit o data cu intrarea in teren a lui Buga si Viorel Moldovan. Primul a inscris imediat, dar asistentul Onita a semnalizat eronat ofsaid. Gazdele au egalat dupa o lovitura libera executata de Badoi (a€™75), dar vasluienii au avut sansa primei victorii din acest campionat in ultimul minut, cand Coman a respins sutul lui Bukvic.
ACUZATOR. La conferinta de presa, Razvan Lucescu a declarat ca prima repriza din aceasta partida a fost cea mai slaba de cand se afla la conducerea Rapidului. ""Am pierdut doua puncte foarte importante. Cred ca este cea mai proasta repriza de cand sunt aici. Nu am avut pic de agresivitate. Am facut greseli copilaresti si Vasluiul putea sa inscrie si al doilea gol in prima repriza. Am marcat un gol valabil anulat, din nou suntem dezavantajati de arbitraj. Daca era 2-1 eram multumiti"", a spus Lucescu.

REDNIC, MULTUMIT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.