Privatizarea societatii Romgaz nu va constitui ""o mare prioritate"", a declarat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu (foto), citat de Rompres. ""Ne-am propus sa incheiem procesele de privatizare cat mai rapid"", a adaugat Tariceanu, referindu-
Privatizarea societatii Romgaz nu va constitui ""o mare prioritate"", a declarat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu (foto), citat de Rompres.

""Ne-am propus sa incheiem procesele de privatizare cat mai rapid"", a adaugat Tariceanu, referindu-se mai ales la compania Tractorul si la Electrica Muntenia-Sud. Totodata, in circa doi ani, Romgaz ar putea fi cotata la Bursa din Bucuresti si la o bursa internationala, potrivit unei declaratii de vineri a ministrului Economiei, Codrut Seres.
OPINIE. ""Ma bucur ca
le-a venit mintea la cap celor de la PSD"", a spus Seres, raspunzand solicitarii PSD de a fi oprita privatizarea Romgaz. ""Din septembrie incoace, repet ca privatizarea Romgaz nu va semana cu cea a Petrom. Guvernul a aprobat o nota care precizeaza ca nu va fi vorba de un investitor strategic"", a adaugat Seres. In prezent se asteapta de la consultant concluzii privind resursele reale de gaze de care dispune Romgaz, ca si despre administrarea depozitelor de haze subterane. (A.N. Ionescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.