Asa cum a promis, Metalfan a adus Lake of Tears in Romania. Sambata seara, Sala Agronomia din Bucuresti a fost plina-ochi. Daniel Brennare insusi a iesit de cateva ori din culise pentru a lua ""pulsul"" publicului, in timp ce pe scena evoluau Voic

Asa cum a promis, Metalfan a adus Lake of Tears in Romania. Sambata seara, Sala Agronomia din Bucuresti a fost plina-ochi. Daniel Brennare insusi
a iesit de cateva ori din culise pentru a lua ""pulsul"" publicului, in timp ce pe scena evoluau
Voices of Silence si Celelalte cuvinte.

Jumatate din ""Lacul Lacrimilor"" este din Boras (acolo unde s-a format si trupa in 1992), si jumatate din Stockholm. Au pus bazele formatiei trei dintre fostii membri ai grupului Carnal Eruption (Daniel Brennare, Jonas Eriksson si
Michael Larsson), carora li s-a alaturat Johan Oudhuis (ex-Forsaken Grief). Au inregistrat un prim demo in 1993, care le-a adus un contract cu Black Mark Production, pentru cinci albume.
EXPERIENTE. Acesta a fost inceputul, iar restul este istorie. In 1997, suedezii au dat lovitura cu ""A Crimson Cosmos"", care le-a asigurat o pozitie solida pe scena meta-lului european. Dupa al patrulea album, Forever Autumn, trupa s-a desfiintat, dar au revenit in forta, in 2004. Formula actuala este: Daniel, Magnus, Johan, Mikael. Dar cine sunt cei patru scandinavi care au isterizat Sala Agronomia? Daniel Brennare (voce/chitara) din Boras. Album favorit: ultimul. Amintiri neplacute: in Polonia, in primul turneu, cand li s-a spart toba pe scena, iar show-ul a durat... zece secunde. Ar visa sa scrie o carte. Ii plac persoanele generoase si care nu-si tin nasul pe sus. Uraste lacomia. Teama suprema: timpul si spatiul. Carti: ""Inelele"" si Schoppenhauer ""The World as Will and Idea"". Obiceiuri urate in trupa: dieta lui Johan (care mananca numai dulciuri si inghetata). Mikael Larsson (bass), Boras. Albume favorite: A Crimson Cosmos/Black Brick Road. Amintire urata: perioada despartirii trupei. Ar canta cu Black Sabbath & Ozzy. Ce viseaza: sa traiasca din muzica, macar o vreme. Ce-i place la o persoana: toleranta, altruismul, indrazneala de a fi ea insasi. Teama suprema: sa n-aiba prieteni. Cartea favorita: trilogia ""Inelelor"". In timpul liber: joaca fotbal american. Obiceiuri urate: Johan. ""E un miracol ca e inca in viata, la cum si ce mananca!""
OBICEIURI. Magnus Sahlgren (chitara), Stockholm. ""De cand sunt in trupa? Cine mai stie?! Echipament: pai... o chitara!?."" Album preferat: ultimul. Amintire placuta: Rusia 2005. Amintiri neplacute: din fericire, inca nu. Ar vrea sa cante in Siberia. Uraste egoismul. Teama suprema: o boala incurabila. In timpul liber evolueaza. Obiceiuri urate: Johan, care are nevoie de un nutritionist!
Johan Oudhuis (baterie), Stockholm. Ocupatie, in afara LoT: Factotum. Album favorit: ultimul. Cea mai urata amintire: cand i s-a spart toba in timpul concertului. Ce viseaza sa faca: sa-si traiasca viata. Ce-i place la o persoana: umorul si altruismul. Teama suprema: moartea. Obiceiuri urate: chiar el. Zice ca n-are nici un obicei bun. In timpul liber isi inrautateste obiceiurile urate!

Traditional romanesti!

Jurnalul National: Ati reusit sa vizitati vreun obiectiv turistic?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.