Sportul Studentesc i-a stricat startul returului lui Dorinel Munteanu, dupa ce bucurestenii au reusit sa plece neinvinsi de la Cluj, unde au scos o remiza alba contra lui CFR. DEZAMAGIT. Antrenorul-jucator al ardelenilor, internationalul Dorinel Mun
Sportul Studentesc i-a stricat startul returului lui Dorinel Munteanu, dupa ce bucurestenii au reusit sa plece neinvinsi de la Cluj, unde au scos o remiza alba contra lui CFR.
DEZAMAGIT. Antrenorul-jucator al ardelenilor, internationalul Dorinel Munteanu, a declarat ca este dezamagit, mai ales de atacanti. ""Nici nu mai stiu de cand nu au mai marcat. Nu e in regula ca jucam mai bine in deplasare. Nu poti sa ceri la liga si la federatie sa ne programeze toate meciurile afara. Nu voi mai tolera aceasta atitudine a atacantilor"", a spus Munteanu. Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, a afirmat ca echipa sa a jucat lent: ""Sportul a avut cu o viteza in plus fata de noi, adica exact calitatea noastra de la meciurile din Cipru. Desi am jucat in visiniu, astazi am evoluat ca Steaua in cupele europene, dar sper ca pe viitor sa jucam ca Rapid"". La randul sau, antrenorul Sportului, Gigi Multescu, s-a aratat satisfacut de prestatia ""alb-negrilor"": ""Am incercat sa tinem jocul cat mai departe de poarta noastra, sa blocam rampa de lansare a celor de la CFR, Dorinel Munteanu, si ne-a iesit. Il remarc pe Stancioiu pentru interventiile sigure din poarta, dar toti jucatorii au evoluat bine, nu au facut greseli de marcaj si au avut un presing sustinut"", a spus tehnicianul, care a fost nevoit sa urmareasca din tribuna primul meci de la revenirea la Sportul, fiind suspendat. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.