O echipa de control a Directiei Finantelor Publice Arges s-a prezentat vineri la sediul clubului FC Arges pentru a cerceta actele de transfer ale lui Adrian Mutu de la FC Arges la Dinamo, via Rocar. Timp de doua ore, inspectorii s-au uitat pe act
O echipa de control a Directiei Finantelor Publice Arges s-a prezentat vineri la sediul clubului FC Arges pentru a cerceta actele de transfer ale lui Adrian Mutu de la FC Arges la Dinamo, via Rocar.

Timp de doua ore, inspectorii s-au uitat pe acte, apoi au facut copii si au plecat fara sa declare nimic. Presedintele Viorel Ilinca a spus ca nu are de ce sa-si faca griji, deoarece plecarea lui Mutu la Dinamo s-a produs ""la lumina"", toate detaliile tranzactiei fiind facute publice si atunci, si acum. ""Problema este de la plecarea lui Mutu de la Dinamo la Inter, dar oamenii trebuie sa reconstituie intregul traseu. In ceea ce ne priveste, lucrurile sunt clare, am luat 600.000 de dolari la semnatura, plus 750.000 de dolari dupa ce ne-au fost prezentate actele de transfer, cu suma de 2,1 milioane de dolari"", a declarat Ilinca. (Andrei Nicolescu, Pitesti)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.