Anghel Iordanescu a fost demis ieri de la Al Ittihad, conducatorii sauditi fiind nemultumiti de rezultatele obtinute de echipa in ultimul timp. Alaturi de Iordanescu va pleca si secundul sau, Grigore Sichitiu. Fostul selectioner avea contract pa
Anghel Iordanescu a fost demis ieri de la Al Ittihad, conducatorii sauditi fiind nemultumiti de rezultatele obtinute de echipa in ultimul timp. Alaturi de Iordanescu va pleca si secundul sau, Grigore Sichitiu.


Fostul selectioner avea contract pana in luna aprilie cu Al Ittihad, care mai are de disputat doar cinci meciuri in acest sezon regulat al campionatului din Arabia Saudita. Conducatorii clubului au fost nemultumiti insa de ultimele rezultate, fiind speriati ca echipa ar putea pierde calificarea in play-off. Iordanescu nu a obtinut nici o victorie in ultimele trei partide, inregistrand o infrangere, 1-2 cu liderul Al Shabab, si doua remize, 2-2 cu Al Ahli si 1-1 cu Al Ittifaq.
SCUZE. Intr-un interviu acordat saptamana trecuta, Anghel Iordanescu declara ca nu are de gand sa demisioneze, dar ca abia asteapta sa revina in tara dupa terminarea contractului. ""Am fost dezavantajati constant de arbitri, iar din 16 meciuri jucate nu am putut folosi cea mai buna echipa decat de cinci ori. Avem 9-10 jucatori la echipa nationala a Arabiei Saudite, care se pregateste pentru Cupa Mondiala din Germania. E greu sa obtin rezultate in conditiile astea. Imediat dupa ce imi termin mandatul la Al Ittihad, vreau sa ma intorc acasa"", declara Iordanescu, infirmand informatiile din presa araba conform carora negociaza preluarea unei echipe din Emiratele Arabe Unite.
PLAY-OFF. Desi Iordanescu a fost demis, fosta sa echipa pastreaza mari sanse de a se califica in play-off, la care participa primele patru clasate in campionat. In acest moment, dupa 17 meciuri jucate, Al Ittihad este pe locul 3, cu 31 de puncte, fiind devansata de Al Shabab (44p) si Al Hilal (41p), ambele cu 19 partide disputate in campionat. Al Ittihad este urmata de Al Ahli si de Al Hazm, amandoua cu cate 29 de puncte, din 19, respectiv 20 de meciuri jucate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.