Cine vrea sa nu mai fie singur sau singura si, in acelasi timp, viseaza sa devina o vedeta tv poate impaca si ""capra"", si ""varza"" prin intermediul emisiunilor-Cupidon. Lista emisiunilor de acest gen este destul de lunga: ""Perfect Match"" di
Cine vrea sa nu mai fie singur sau singura si, in acelasi timp, viseaza sa devina o vedeta tv poate impaca si ""capra"", si ""varza"" prin intermediul emisiunilor-Cupidon.


Lista emisiunilor de acest gen este destul de lunga: ""Perfect Match"" difuzat de postul ABC, ""Matchmaker"" de la Reality TV, show-urile de la MTV ""Room Raiders"" sau ""Date My Mom"", un fel de ""Mama Mia"" de la Pro TV.
PERECHEA PERFECTA. ""Perfect Match"" (Perechea perfecta) este un format preluat din Marea Britanie si a fost difuzat de postul ABC Family. O echipa compusa din trei membri (un specialist, un prieten si o ruda) va analiza care dintre cei 30 sau 50 de doritori se potriveste cel mai bine cu participantul sau cu participanta la reality-show. Bineinteles, acestia trebuie sa treaca prin tot felul de probe pentru a fi triati. Ultimul ales, respectiv aleasa vor petrece o saptamana alaturi de participant. Ei vor fi atent supravegheati de ""juriu"" care va avea ultimul cuvant de spus in privinta ""perechii"".
PETITORUL. La Reality TV cei care au un prieten sau o prietena singur(a) incearca sa le gaseasca partener. In ""Matchmaker"" amicii spun cam ce calitati ar trebui sa aiba ""pretendentul"". Se face o preselectie, apoi gazda show-ului, Andrew Anthony, urmareste pas cu pas perechea nou-formata. Totul va fi filmat, de la un simplu ""buna"" pana la un tandru sarut de noapte buna. Iar prezentatorul si petitorul comenteaza fiecare gest al ""indragostitilor"".
ROOM RAIDERS. MTV a nascocit alte doua formate. ""Room Raiders"" poate avea motto-ul: ""Camera curata iti poate aduce o intalnire"". Ca sa fim mai expliciti, va spunem ca in acest reality show o domnisoara are de ales intre trei falnici feciori. ""Sortarea"" se face controlandu-le dormitorul. Luand la puricat fiecare coltisor, fatuca isi da seama cam ce calitati ar avea fiecare dintre cei trei. La final, posesorul camerei care i-a placut cel mai mult fetei are prilejul de a iesi cu ea in oras. Pentru a nu ramane mai prejos, baietii invadeaza si ei camera fetei. Dar e mai mult de consolare, fiindca ea are ultimul cuvant de spus.
MAMA-MIA. Pro TV a difuzat si el un show-Cupidon: ""Mama-mia"". Un fel de ""Date My Mom"" (Intalneste-te cu mama mea). Aici, lucrurile sunt putin mai complicate. Participantul trebuie sa se intalneasca insa cu ""soacra"". Si cum mama e mama, ea incepe sa-si laude progenitura. Ca e asa, ca e pe dincolo, ce mai, fata mamii are numai calitati. Foarte putine se aventureaza in a recunoaste si unele mici ""capricii"", ca sa nu le spunem ""defecte"" ale fetei. Castigatoarea va fi desemnata domnisoara a carei mama s-a transformat intr-un PR excelent si a impresionat participantul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.