In avanpremiera la St. Patricka€™s Day, cea mai importanta sarbatoare irlandeza, astazi, 10 martie, de la ora 19:00, Club A te asteapta la un concert de rock celtic cu Blackbeers, o trupa distincta in showbiz-ul romanesc, care are curajul s
In avanpremiera la St. Patricka€™s Day, cea mai importanta sarbatoare irlandeza, astazi, 10 martie, de la ora 19:00, Club A te asteapta la un concert de rock celtic cu Blackbeers, o trupa distincta in showbiz-ul romanesc, care are curajul sa fie altfel.

Cinci muzicieni isi duc pasiunea pentru ritmurile irlandeze pana la capat. Canta rock celtic in Romania, chiar daca asta ii scoate din cursa trupelor cu multe albume vandute. Pentru concertul din aceasta seara, Club A si Blackbeers au pregatit un show special. Este ultimul concert in varianta rock din aceasta primavara. Blackbeers prezinta doua piese in premiera: ""All For me Grog"" (povestea unui betivan care si-a cheltuit toti banii pe femei) si ""Whata€™a Left of the Flag"" (o melodie traditionala, prelucrata, despre un ranit in lupta, plin de pofta de razbunare).
LECTII. Surpriza! Peter Moynahan, liderul trupei, va da lectii de dans irlandez. Peter s-a scolit in muzica si dans chiar in Irlanda. Legatura lui cu acest teritoriu tine insa de familie, pentru ca strabunica lui a fost irlandeza. Lui Peter ii place si berea, dar sustine ca nu acestea sunt motivele pentru care s-a pus pe cantat rock celtic. O trupa cu mare succes de public in concerte, cu fani, dar care intampina probleme cand e vorba de a scoate un nou album (pana acum are totusi in discografie doua: ""Drink The Night Away"" - 2002, ""Cuig"" - 2004). Alaturi de Peter canta si (ocazional) danseaza: Otto Segal - vioara, Radu Szucs - bass, voce, Norbert Schek - chitara, voce, Misu Stana - tobe. Concertul din Club A nu este o intamplare. Membrii trupei Blackbeers sunt prietenii clubului. Si ei cred in zicala: daca te place publicul Club A, te place Bucurestiul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.