Procesul intentat impotriva Consiliului Superior al Magistraturii de fosta judecatoare Simona Lungu (foto), actrita din filmul pentru adulti ""Secretele Seductiei"", se va muta de la completul de noua judecatori la Sectia Contencios Administrativ, di
Procesul intentat impotriva Consiliului Superior al Magistraturii de fosta judecatoare Simona Lungu (foto), actrita din filmul pentru adulti ""Secretele Seductiei"", se va muta de la completul de noua judecatori la Sectia Contencios Administrativ, din cadrul instantei supreme.

Judecatorii au admis astfel exceptia ridicata de aparatoarea Simonei Lungu, Maria Ilisia, potrivit careia cei noua magistrati nu ar fi competenti sa judece acest recurs. Ratiunea unei astfel de hotarari se regaseste in modificarile Legii privind CSM. Potrivit acestora, hotararile Consiliului care vizeaza cariera magistratilor pot fi atacate la Sectia Contencios Administrativ.
FILMUL. Reamintim ca Simona Lungu ceruse CSM in toamna anului 2004 sa-i protejeze imaginea, in plin scandal legat de participarea sa intr-un film erotic, cu adepte ale Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut. Aceasta a sustinut constant ca nu a jucat in acel film si ca este victima unei inscenari. Un raport intocmit de Institutul National de Expertize Criminalistice indica insa faptul ca judecatoarea apare in scenele erotice din pelicula ""Secretele Seductiei"". Solicitarea Simonei Lungu a fost respinsa, iar aceasta si-a dat demisia din Magistratura. Fosta judecatoare a atacat ulterior hotararea CSM de a nu i se acorda protectie. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.