Liberalul George Scutaru, secretar al Comisiei de aparare, ii contrazice pe liderii PD privind ""asa-zisa"" decizie a Aliantei de a nu se mai face comentarii pe marginea legilor privind securitatea nationala, sustinand ca declaratiile democratilor ""
Liberalul George Scutaru, secretar al Comisiei de aparare, ii contrazice pe liderii PD privind ""asa-zisa"" decizie a Aliantei de a nu se mai face comentarii pe marginea legilor privind securitatea nationala, sustinand ca declaratiile democratilor ""nu au nici o baza reala"".
""In Alianta nu s-a impus nici un fel de embargo pentru reprezentantii PNL sau PD de a exprima opinii privind aceste legi elaborate de serviciile secrete si care au multe prevederi discutabile"", a precizat ieri Scutaru. Cat priveste consultarile in cadrul Aliantei pentru identificarea unei pozitii comune a PNL si PD asupra continutului acestor legi, deputatul liberal le reaminteste democratilor ca au lipsit la data de 1 martie de la o intalnire programata a parlamentarilor PNL si PD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.