O obisnuita conferinta de presa s-a transformat ca prin minune in scandal. Ieri, 5 martie, la sediul ""Sahia Film"", conducerea acestei institutii a convocat o intrunire cu ziaristii.
Printre subiectele arzatoare la ordinea zilei privind situatia actuala a institutiei s-a numarat litigiul dintre ""Sahia Film"" si ""Complex Hotelier Modern"". Aceasta din urma companie apartine lui Dan Grigore Adamescu, care locuieste intr-o vila de langa sediul ""Sahia Film"", fosta resedinta a lui Gheorghe Maurer. In vreme ce litigiul privind re-vendicarea unui presupus teren de 1.000 mp, apartinand ""Complexului Hotelier Modern"", era facut public, unul dintre fotoreporteri a iesit din cladire si a fotografiat resedinta lui Adamescu.
Directorul general al ""Sahia Film"", Marius Iurascu (foto), este ferm pe pozitie: ""N-am de gand sa las lucrurile asa. Am chemat Politia, care a trimis o echipa operativa, ce a inceput deja anchetarea spetei. Voi face si plangere penala. Ei n-au acte in regula pentru terenul care cred ca li se cuvine. Tot scandalul a izbucnit din cauza «gorilelor» domnului Adamescu, care, dupa ce l-au vazut pe fotoreporter pozand casa pe care o pazeau, au incalcat proprietatea «Sahia», dand navala in sediul nostru si proferand injurii la adresa salariatilor nostri si a ziaristilor"". Doi dintre operatorii ""Sahia"" au fost pe faza, filmand tot scandalul. Pe materialul audio/video se pot vedea/auzi comportamentul si injuriile celor doi bodyguarzi care au iscat acest scandal de proportii.