Antrenorul echipei de handbal masculin Steaua Bucuresti Unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti romani din toate timpurile Echipa de handbal Steaua, antrenata de Vasile Stanga, s-a calificat in semifinalele Challenge Cup la handbal masculin,

Antrenorul echipei de handbal masculin Steaua Bucuresti

Unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti romani din toate timpurile

Echipa de handbal Steaua, antrenata de Vasile Stanga, s-a calificat in semifinalele Challenge Cup la handbal masculin, dupa ce a invins formatia macedoneana Vardar Skopje in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, obtinand cea mai buna performanta a ""ros-albastrilor"" de dupa 1989. ""A fost o victorie fantastica. De mult nu am mai trait asemenea momente in handbalul masculin. Am demonstrat ca daca lupti pana la capat poti rasturna carul mare"", a afirmat Vasile Stanga dupa victorie. Cu o echipa tanara, Vasile Stanga a reusit sa depaseasca un nume mare, Vardar Skopje, formatie considerata un cosmar pentru handbalul romanesc. Calificarea Stelei in semifinalele Challenge Cup, alaturi de cea a HCM Constanta, echipa calificata ieri in semifinalele Cupei Cupelor, contureaza o noua fata a handbalului masculin romanesc. Pentru ca a reusit sa-si mobilizeze elevii, obtinand cel mai bun rezultat al echipei dupa a€™89, Jurnalul National il declara pe Vasile Stanga ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.