Sportul, ereditar
Un grup de cercetatori britanici si rusi a descoperit ca sportivii profesionisti din toata lumea sunt ""ajutati"" de mostenirea genetica. Studiile au aratat ca la toti sportivii dintr-o ramura predomina o anumita gena in stru
Sportul, ereditar
Un grup de cercetatori britanici si rusi a descoperit ca sportivii profesionisti din toata lumea sunt ""ajutati"" de mostenirea genetica. Studiile au aratat ca la toti sportivii dintr-o ramura predomina o anumita gena in structura ereditara care determina atat tipul sportului practicat, cat si performantele atinse. (I)moral - Embargo la revista ""iepurasilor""
O eleva poloneza in varsta de 19 ani a fost exmatriculata pentru ca a pozat pentru Playboy. Sylvia Preiss, care apare pe coperta ultimului numar al revistei ""iepurasilor"", a fost exmatriculata inaintea examenelor finale, conducerea scolii apreciind aparitia sa drept imorala si impotriva eticii. In replica, revista buclucasa, mobilul exmatricularii elevei, s-a oferit sa ii achite Sylviei costurile scolare in cazul in care ea se va inscrie intr-o institutie de invatamant particulara. Rusinica - ""TomKat"" au luat ""Zmeurica de aur""
Tom Cruise si Katie Holmes au fost ""onorati"" cu titlul de cea mai plicticoasa pereche de la Hollywood, sambata, la Los Angeles, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor ""Zmeura de aur"", unde sunt ""recompensate"" cele mai slabe filme si performante actoricesti de peste an. In acest context, actorul american Tom Cruise si logodnica sa, actrita Katie Holmes, au reusit sa ia acasa premiul pentru ""cele mai plicticoase figuri din presa mondena"". Cruise si Holmes, cunoscuti la Hollywood ca ""TomKat"", au devenit primii premianti ai categoriei ""celebritati de care ni s-a cam facut lehamite"", o sectiune noua in agenda ""Zmeurei de aur"". Divizia grea...
Debbie Conrad defileaza la bordul motocicletei sale de parada in prima zi a Saptamanii Oficiale a Motocicletelor. Anul acesta se desfasoara, in Florida, cea de-a 65-a manifestare, la care sunt asteptati peste 500.000 de motociclisti impatimiti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.