Aflati in Bistrita, cu prilejul alegerilor din filiala PD, si nu fata in fata cu reflectoarele din Capitala, vicepresedintele PD Gheorghe Barbu a dezvaluit sambata cate ceva din planurile, calculele si aspiratiile democratilor. BASESCU TOT PEDIST
Aflati in Bistrita, cu prilejul alegerilor din filiala PD, si nu fata in fata cu reflectoarele din Capitala, vicepresedintele PD Gheorghe Barbu a dezvaluit sambata cate ceva din planurile, calculele si aspiratiile democratilor.

BASESCU TOT PEDIST. ""PD se afla intr-un context favorabil datorita presedintelui Traian Basescu, fiind in situatia, daca va fi nevoie, sa-si poata asuma guvernarea de unul singur in viitor"", a declarat Barbu, citat de Mediafax, in discursul tinut in Consiliul Judetean al PD. El a explicat chiar ca ""PD nu a avut un moment mai favorabil in a deveni principala forta politica din Romania, situatia datorandu-i-se presedintelui Traian Basescu care este reprezentantul PD (sic!), chiar daca, din punct de vedere constitutional, nu se mai poate exprima public"". ""Legatura presedintelui cu PD nu poate fi rupta cel putin din punctul de vedere al legaturilor de orientare politica"", a opinat acesta. Ulterior, in conferinta de presa, vicepresedintele PD a explicat ca momentan guvernarea suta la suta PD nu este posibila si de aceea democratii vor sa creeze ""un puternic partid pe zona de centru dreapta, astfel incat sa fie capabili de o astfel de actiune"". Intre timp insa, pe plan judetean, PD a decis sa nu mai considere PC ca membru al coalitiei. In urma ""unui acord tacit"" cum ca acesta ar fi fost ""tot timpul alaturi de PSD"".
RACOLARI. Totodata, liderii PD au anuntat ca au portile deschide pentru cine vrea sa vina in PD, in ciuda declaratiilor lor contra migratiei politice. ""Migratia politica este permisa deocamdata. In momentul in care legea va fi valabila si va actiona, atunci astfel de lucruri inceteaza"", a declarat Gheorghe Barbu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.