Primul meci al cuplului Cornel Dinu - Ion Marin pe banca tehnica a lui Dinamo a fost castigat sambata, cu 2-1, in fata divizionarei B, CS Otopeni. Insa, in Stefan cel Mare este departe de a fi liniste. Noutatea adusa in primul ""11"" a fost ret

Primul meci al cuplului Cornel Dinu - Ion Marin pe banca tehnica a lui Dinamo a fost castigat sambata, cu 2-1, in fata divizionarei B, CS Otopeni. Insa, in Stefan cel Mare este departe de a fi liniste.

Noutatea adusa in primul ""11"" a fost retragerea lui Dan Alexa in linia defensiva, ca libero. Antrenorul Ion Marin a inceput in formula: Cr. Munteanu - Barcauan, Alexa, Moti - Fl. Petre, Margaritescu, Grigorie, Pulhac - Danciulescu, Cl. Niculescu, Zicu. Golurile ""cainilor"" au fost reusite de Zicu (a€™5) si Danciulescu (a€™55).
SLABICIUNI. Cei aproximativ 1.000 de spectatori prezenti la partida de pe terenul sintetic al Complexului sportiv Dinamo n-au avut deloc parte de un spectacol agreabil. Inovatiile n-au dat roade, defensiva fiind ridiculizata la golul adversarilor, mijlocul a furnizat putine baloane utilizabile spre avanposturi, acolo unde Claudiu Niculescu si Danciulescu nu s-au mai inteles asa cum o fa-ceau in urma cu doua sezoane. ""Echipa scartaie"", a spus dupa meci directorul tehnic, Cornel Dinu, care din nou a refuzat sa stea pe banca.
NEMULTUMIRE. Dupa meci, presedintele CA, Nicolae Badea, a avut probleme cu suporterii nemultumiti. Cateva zeci de fani l-au asteptat la iesire, insa oficialul di-namovist a evitat sa raspunda la intrebarile acestora. In schimb, Cornel Dinu a fost extrem de ironic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.