Noul album al trupei De la Vegas, intitulat sugestiv ""InTense"", care va fi lansat in scurt timp, se bucura deja de mare interes din partea producatorilor muzicali din strainatate. VARIANTE. Ca sa nu mai adaugam ca, primul single, ""E scandalos"",
Noul album al trupei De la Vegas, intitulat sugestiv ""InTense"", care va fi lansat in scurt timp, se bucura deja de mare interes din partea producatorilor muzicali din strainatate.
VARIANTE. Ca sa nu mai adaugam ca, primul single, ""E scandalos"", este ascultat, de cateva saptamani bune, in cluburile din Italia si Germania, in conditiile in care, in tara natala, Silvia Launeanu si Daniel Robu nu sunt apreciati la adevarata lor valoare. Dar, ei mai vin cu o noutate, in sensul ca vestita trupa Pachanga a realizat impreuna cu artistii nostri remixul piesei ""E scandalos"". Exista deja varianta romano-spaniola, in scurt timp urmand a fi definitivata si cea in engleza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.