Noul lider al guvernului cecen prorus, Ramzan Kadirov (foto), pe care doar semnatura presedintelui il desparte de numirea oficiala, este un opozant al consumului de alcool si al jocurilor de noroc, promoveaza poligamia si este acuzat ca jupoaie oamen
Noul lider al guvernului cecen prorus, Ramzan Kadirov (foto), pe care doar semnatura presedintelui il desparte de numirea oficiala, este un opozant al consumului de alcool si al jocurilor de noroc, promoveaza poligamia si este acuzat ca jupoaie oameni intr-o temnita secreta, la subsolul locuintei sale, scrie The Independent.
Conduce o masina de teren extrem de scumpa, are un pui de leu pe post de animal de companie si este convins ca va face din Cecenia cea mai sigura tara din lume. ""Oamenii isi vor face concediile aici"", a declarat premierul pentru BBC. La stabilizarea Ceceniei vor contribui, se pare, si asa-numitii ""oameni ai lui Kadirov"", o armata personala compusa din fosti rebeli, politisti si militari. ""Au uniforme americane, arme rusesti, credinta islamica si spirit cecen. Sunt invincibili"", si-a caracterizat Kadirov oamenii. SUSPICIUNI. Portretului prea putin flatant al lui Kadirov, al carui tata a murit acum doi ani in urma unui atentat, i se adauga suspiciuni legate de un trecut nu tocmai curat, in care s-a remarcat in cadrul grupurilor teroriste. Desemnarea sa in functia de premier trece drept o etapa din planul rusilor de a normaliza situatia din Cecenia, dupa ani de conflict.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.