Grecia, Cipru, Tenerife sunt doar cateva dintre locurile interesante unde va puteti petrece Pastile anul acesta.

Grecia este si in aceasta primavara o destinatie atractiva pentru turistii romani. Tarifele pentru Sarbatorile de Pasti sunt accesibile pentru toate buzunarele: pornesc de la 99 de euro de persoana pentru un sejur simplu de cinci zile pana la circa 450 de euro pentru un circuit complex. Cel mai ieftin pachet include transportul cu autocarul, trei nopti de cazare la vile de trei stele din Nei Pori, insa la pretul de 99 de euro mai trebuie sa adaugati 27 de euro pentru masa festiva si cheltuielile pentru celelalte mese, deoarece pachetul nu cuprinde servicii de masa. Turistii au ocazia sa participe la slujba de Inviere din statiune, iar contra sumei de 25 de euro pot face o excursie la Meteora, unde vor vizita cateva manastiri si atelierul de icoane bizantine.
CIRCUIT IN ELADA. Turistii care vor sa cunoasca mai bine Grecia si sa sarbatoreasca si Pastile pot opta pentru un circuit de noua zile, la pretul de 420 de euro, la care se mai adauga 110 lei noi. Organizatorii va propun vizite la Meteora, Atena, Corint, Patras, Olimpia. Excursia mai cuprinde vizitarea cetatii medievale de la Mistras, a teatrului antic de la Epidavros, a celebrei cetati Mycene si a templului Oracolului de la Delphi. Pachetul cuprinde transportul cu autocarul, opt nopti de cazare cu mic dejun si excursiile din program.

TENERIFE. Sarbatoarea Pastilor poate fi un bun prilej pentru a petrece cateva zile intr-o destinatie exotica. Situata in Arhipelagul insulelor Canare, Tenerife este locul ideal pentru plaja, baie, scufundari, intr-un cuvant pentru o vacanta insorita. O excursie in Tenerife, cu charterul, cazare patru nopti in apartamente si mic dejun costa intre 410 si 520 de euro de persoana.