Dresura de tigri albi, acrobatii aeriene pe esarfe si bascula, comedie spumoasa... Cam asa s-ar rezuma in doar cateva cuvinte spectacolul oferit de Circul Globus, la cea de-a VI-a editie a Galelor Circului. Daca nu ati vazut inca show-ul, grabit

Dresura de tigri albi, acrobatii aeriene pe esarfe si bascula, comedie spumoasa...

Cam asa s-ar rezuma in doar cateva cuvinte spectacolul oferit de Circul Globus, la cea de-a VI-a editie a Galelor Circului. Daca nu ati vazut inca show-ul, grabiti-va!

Astazi au loc ultimele doua reprezentatii (orele 15:00, respectiv 18:30). Va spunem noi ca merita. In plus, spectatorii au prilejul sa-si voteze favoritii.
CLOWNUL DE ARGINT. Atractiile spectacolului sunt pe masura nivelului calitativ la care este cotat, in momentul de fata, Circul Globus pe plan mondial. Prima dintre surprize este dresura de tigri albi a dresoarei americane Susan Lacey, castigatoarea Clownului de argint, in editia din 2005 a Festivalului International de Circ de la Monte Carlo. Cele 11 feline albe ca neaua te impresioneaza inca de la intrarea in arena. Nici nu e de mirare, avand in vedere faptul ca fiecare cantareste in jur de 200 de kilograme. Cu toate acestea, tigrii o asculta pe Susan ca niste elevi silitori. Cu sufletul la gura sunt urmarite si componentele trupei Almaa€™s, care ilustreaza, intr-un senzational si totodata sensibil numar de acrobatie pe esarfe, nasterea si zborul unui fluture. Nu trebuie uitate nici acrobatiile la bascula oferite de grupul Carneanu Jr sau cele executate la leagan de trupa Constantin.
COMEDIE. Buna dispozitie este asigurata si de trupa de comici Gherasimenko. Cei doi frati interactioneaza foarte bine cu publicul, o dovada fiind si faptul ca reusesc sa-i atraga pe oameni intr-un proiect muzical. Inarmati cu farfurii si ciocan, goarne,
talangi, un abac si doua capace de tomberon, spectatorii incing o simfonie de neuitat. Pretul biletelor variaza intre 50 lei noi (loja VIP) si 17 lei noi (stal IV).
INVITATI. Duminica seara se desemneaza laureatii editiei a VI-a a Galelor Circului, devenite deja traditie. Vor fi rasplatiti, de asemenea, cu premii de excelenta pentru intreaga activitate, artistii de circ pensionati. In seara acordarii premiilor, Circul Globus are invitati de seama. Pe langa personalitati din tara noastra, in sala vor fi prezenti si vor decerna premii Urs Pilz - directorul artistic al Festivalului International de Circ de la Monte Carlo si consilier artistic al MS Printul Albert de Monaco, Alain Leleu - directorul artistic al Festivalului International de Circ din St. Paul les Dax, Carmen Lupascu Rhodin - directorul artistic al Circului National suedez Brazil Jack, precum si Istvan Kristof - directorul Circului Mare din Budapesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.