Licitatia in scop caritabil din cadrul deja celebrului Targ Anual de Barbati, care va avea loc in ajun de Ziua Femeii in Capitala, ii va avea drept protagonisti pe cativa burlaci vestiti din show-biz si politica. Printre burlacii care au fost de a
Licitatia in scop caritabil din cadrul deja celebrului Targ Anual de Barbati, care va avea loc in ajun de Ziua Femeii in Capitala, ii va avea drept protagonisti pe cativa burlaci vestiti din show-biz si politica.

Printre burlacii care au fost de acord sa participe la acest targ se numara Augustin Viziru, vedeta Acasa TV, actorul de telenovele Ioan Isaiu, stripper-ul Cornel Pasat, interpretii Zoli de la Sistem si Keo, dar si junii deputati, atat de la Putere, cat si din Opozitie, Nicolae Banicioiu (PSD), Cristian Adomnitei (PNL) si Cosmin Popp (PD). Ajuns deja la a VII-a editie, targul, va scoate din nou la vanzare barbatii in scop umanitar, pentru ajutorarea orfanilor din cateva centre de plasament desemnate de Directia pentru Protectia Copilului.
BENEFICIARI. Sumele stranse, care in anii trecuti au atins cote ""frumusele"" de cateva sute de milioane (in lei vechi) si au ajuns la peste 200 de copii din Capitala, Campina si Sinaia, vor fi transformate in daruri pregatite de Pasti pentru cei mici, adica haine, incaltaminte, jucarii si alimente.
Copiii vor avea ocazia sa primeasca darurile Iepurasului chiar de la vedetele vazute de ei doar la televizor, si sa le ceara acestora autografe. ""Ar trebui ca politicienii romani sa se implice mult mai mult in actiuni caritabile. Prima mea reactie cand am fost invitat sa fiu licitat a fost cea de uimire, si apoi m-am gandit ca de ce sa nu particip. Voi incerca sa fac o figura cat mai buna pentru scopul caritabil al evenimentului si imi voi mobiliza toti prietenii, prietenele sa liciteze"", a declarat, pentru Rompres, deputatul PSD Nicolae Banicioiu, care la 26 martie isi va serba implinirea a 27 de ani.
Desigur, cele mai mari cote le au, ca de fiecare data, vedetele invitate, insa cu sanse mari intra din start si politicienii. Democratul Cosmin Popp, la doar 24 de ani, este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.