Modelul Dacia Logan Break va deriva din conceptul Logan Steppe si va fi lansat pe piata romaneasca in luna octombrie, a declarat presedintele Automobile Dacia, Luc Alexandre Menard, citat de Mediafax. ""Versiunea break se va adresa cu precadere c
Modelul Dacia Logan Break va deriva din conceptul Logan Steppe si va fi lansat pe piata romaneasca in luna octombrie, a declarat presedintele Automobile Dacia, Luc Alexandre Menard, citat de Mediafax.

""Versiunea break se va adresa cu precadere catre doua tipuri de clienti: cei cu familii mari si cei care desfasoara activitati comerciale. Logan Break va avea un pret mai mare decat al versiunii in trei volume, pentru ca procesul de fabricatie este mai complex si, in plus, noul model are un ampatament superior si o portiera mai mare in partea din spate"", a afirmat Menard. Versiunea Break va fi disponibila atat in varianta cu cinci locuri, cat si cu sapte locuri. Dacia a prezentat marti la Salonul Auto de la Geneva modelul concept Logan Steppe, cu o caroserie tip Break si inaltime apropiata de cea a vehiculelor de teren de tipul Sport Utility Vehicle.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.