Chiar daca sunt maestri intr-ale playback-ului, cei trei Hi-Q sunt foarte indragiti de publicul lor. Poate si pentru ca au crescut o data cu el.
Intr-un interviu mai vechi, Mihai Sturzu (foto) isi aducea aminte de inceputurile sale intr-ale muzicii: ""Eram in liceu, prin clasa a X-a, Dana era mai mare decat noi si tin minte ca aveam studio de inregistrari numai la 9 si la 10 ale lunii. La 8 luam alocatiile si din banii de alocatie faceam negative. Tin minte ca nimeni nu ne credea si toti faceau misto de noi. In liceu, si eu, si Florin eram cei mai ciudati. Eu eram la cel mai bun liceu de uman din Brasov, «Unirea», si Florin era la real, la «Saguna»"". Mihai era ""nebunul"", Florin era ""tocilarul"".
Colegii radeau de ei, dar baietii si-au dus ambitia pana la capat. ""Inceputul a fost greu si frumos. Si acum ne amintim cum mergeam cu prima masina de turneu. Abia ne luasem carnetele, eu si Florin, si ne-a dat tatal lui masina lui de peste, de mers in Delta. Era o Dacie din a€™78"", rememoreaza Mihai.