Targul Anual de Barbati, organizat de Agentia SMa€™ART, a ajuns la cea de-a saptea editie. Opt dintre cei mai ravniti burlaci celebri ai Romaniei vor fi scosi la licitatie, banii obtinuti pe ei urmand sa fie donati copiilor orfani. Augu

Targul Anual de Barbati, organizat de Agentia SMa€™ART, a ajuns la cea de-a saptea editie. Opt dintre cei mai ravniti burlaci celebri ai Romaniei vor fi scosi la licitatie, banii obtinuti pe ei urmand sa fie donati copiilor orfani.

Augustin Viziru (Acasa TV), Nicolae Banicioiu (PSD), Cornel Pasat (foto), Keo, Cristian Adomnitei (PNL), Ioan Isaiu (Antena 1), Cosmin Popp (PD) si Zoli Toth (Sistem) sunt barbatii care vor fi ""vanduti"" in scop umanitar la 7 martie, de la ora 20:00, in Club Paradiso.
RECORD. Anul trecut, campionul licitatiei a fost Dan Chisu, care a reusit sa-si vanda pielea pentru suma de 111 milioane de lei vechi. Pe locul al doilea s-a clasat liberalul Cristian Boureanu, care a fost licitat pentru 50 de milioane, iar pe al treilea

DJ-ul Mihai Morar de la Radio 21, ""cumparat"" de Daciana Sarbu cu ceva mai mult de 35 de milioane. Cel mai ieftin barbat in 2005 a fost Ionut Chermenschi, adjudecat pentru doar patru milioane de lei. Organizatorii spera ca, in acest an, barbatii licitati sa fie si mai valorosi, in beneficiul celor mici.
Sumele stranse in urma licitatiei sunt transformate in haine, incaltaminte, jucarii, alimente si donate copiilor din Centre de Plasament de catre barbatii licitati alaturi de reprezentanti ai presei, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. (Dana Cobuz)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.