Clubul din Ghencea a anuntat ieri ca toate cele aproximativ 8.000 de abonamente valabile pentru acest sezon vor trebui preschimbate pana la data meciului tur cu Betis Sevilla, conform Ordonantei pentru prevenirea si combaterea violentei in sport.

Aceasta modificare este cauzata de schimbarea arenei pe care echipa lui Cosmin Olaroiu isi joaca meciurile de pe teren propriu, deoarece locurile si sectoarele din Ghencea nu corespund cu cele de pe ""National"". Modificari la amplasarea in stadion vor aparea la posesorii de abonamente si legitimatii la loja si la fotolii, care vor sta acum la Tribuna 0. De asemenea, cei cu legitimatii la Tribuna 0 vor primi locuri la Tribuna I, in timp ce fanii cu abonamente la peluze vor fi grupati la Peluza a II-a. Preschimbarea se poate face la casele de bilete de la stadionul Steaua, de azi pana miercuri, intre orele 9:00 si 19:00.
PLECARE. Florentin Dumitru va parasi Steaua, mijlocasul anuntandu-si impresarul ca pana luni va veni la Petrosani pentru a semna un contract pana la finele sezonului cu Jiul, urmand sa fie coleg cu Dinita. ""Cu Dumitru in echipa avem mari sanse sa ne salvam de la retrogradare"", a spus antrenorul Aurel Sunda. Ieri, intr-un amical Jiul - Apulum 3-2. (Ionut Paduraru)