Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1
Varsta: 32 de ani Studii: Facultatea de Drept A lucrat cinci ani in invatamant, un an la o alta televiziune, iar in martie anul acesta va sarbatori un an de cand s-a alaturat echipei de la An
Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1
Varsta: 32 de ani Studii: Facultatea de Drept A lucrat cinci ani in invatamant, un an la o alta televiziune, iar in martie anul acesta va sarbatori un an de cand s-a alaturat echipei de la Antena 1 Grupul Divertis revine la Antena 1 incepand cu aceasta duminica. ""Piata Divertis"" este locul de intalnire a tuturor personajelor care dau viata acestui loc si pe care le vom intalni de-a lungul sezonului care se va incheia la 5 iunie. In aceasta perioada, ""Divertisii"" vor continua cu aventurile lui ""Felix si Otilea"", vom afla ce se mai intampla in ""Branca - Costesti"", ce mai intreaba blondele si ce raspund brunetii. Pentru cei curiosi va fi deconspirat si ""Secretul Otilei"". Printre politicieni, oameni simpli, gura-casca sau vedete, telespectatorii se vor bucura de o prezenta fermecatoare, cea a Simonei Patruleasa, vedeta stirilor sportive de la Antena 1, care va interpreta rolul avocatei Antonia Iorgovan. ""Nu a fost greu, chiar m-au laudat, mi s-a spus ca a fost bine"", a marturisit Simona. Pentru debutul sau ca actrita de televiziune, Jurnalul National o declara pe Simona Patruleasa ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.