Adrian Mutu (foto stanga) si-a reluat antrenamentele dupa accidentarea suferita in meciul cu Lecce si ar putea juca astazi in partida cu Sampdoria, programata in etapa a 28-a din Serie A. Referitor la atributiile pe care i le-a incredintat antren
Adrian Mutu (foto stanga) si-a reluat antrenamentele dupa accidentarea suferita in meciul cu Lecce si ar putea juca astazi in partida cu Sampdoria, programata in etapa a 28-a din Serie A.

Referitor la atributiile pe care i le-a incredintat antrenorul Fabio Capello, atacantul lui Juventus a recunoscut ca la inceput i s-a parut ciudat sa joace ca mijlocas de banda. ""Invat sa joc in aceasta noua pozitie. Marchez goluri si multe din pasele mele aduc goluri, iar acest lucru este multumitor. A fost putin ciudat la inceput, dar cred ca m-am adaptat bine, si, lucrul cel mai important, este ca echipa joaca bine"", a declarat Mutu pentru France Presse. Agentia franceza i-a dedicat romanului o mare parte din textul de prezentare al etapei din acest week-end. ""In plina renastere, jucatorul roman accepta cu entuziasm sa joace pe flancuri pentru a apara cele zece puncte avans ale lui Juve in cursa pentru scudetto"", scrie France Presse in materialul intitulat ""Mutu exilat pe banda"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.