Locuintele inteligente, carora le poti regla de la birou temperatura si lumina sau care te asteapta cu mancare gata facuta, au ajuns si in Romania. Casele din cartierul Sydney Residence, ridicate de compania australiana South Pacific Group, ofera
Locuintele inteligente, carora le poti regla de la birou temperatura si lumina sau care te asteapta cu mancare gata facuta, au ajuns si in Romania.

Casele din cartierul Sydney Residence, ridicate de compania australiana South Pacific Group, ofera proprietarului posibilitatea sa regleze temperatura, lumina sau muzica din fiecare camera de pe un computer care poate fi accesat de oriunde. De la munte, de la birou sau din orice alt colt al lumii.
DOTARI. Ansamblul este amplasat in zona Tunari, in imediata apropiere a padurii si a lacului.
Sydney Residence ofera patru tipuri de locuinte. Cea mai mica are o suprafata de 142 mp, cu un teren de 170-185 mp si doua locuri de parcare in strada, iar cel mai mare tip de casa are 225 mp si un teren de 180-200 mp. ""Locuintele au bucataria si baia mobiliate si utilate, parchet si mocheta de cea mai buna calitate, finisaje ultramoderne"", a declarat Sorin Lacusta, reprezentantul Regatta.
Pretul variaza intre 139.000 de euro+TVA si 227.000 de euro+TVA si include aerul conditionat, mobilierul, bucataria si baia utilate.
AMFITEATRU. Un alt proiect inedit este ansamblul rezidential Amfiteatru, localizat in zona Iancu Nicolae. Acesta ofera 30 de apartamente de lux cu cele mai moderne facilitati, de la sala de fitness si solar pana la gradina si locuri de joaca pentru copii. Doritorii pot lasa personalului specializat o lista de cumparaturi si ce doresc sa li se gateasca, iar masa ii va astepta numai buna de servit cand se intorc acasa. Finisajele sunt ultramoderne si ultraperformante, iar preturile de achizitie ating 1.200 de euro +TVA/mp construit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.