Dinamo e clubul cu cei mai multi conducatori, dar si cu densitatea cea mai mare de scandaluri. Pentru spalarea imaginii a fost inlaturat Becali. Plecarea lui atrage si alte consecinte.

Conform organigramei, valabila pana la incheierea auditului cerut de ministrul de Interne, Vasile Blaga, FC Dinamo are noua actionari. Asta, chiar daca Nicolae Badea si vicepresedintele Gigi Netoiu au anuntat ieri ca Ioan Becali si-a primit banii investiti, se pare ca 700.000 de dolari, si a bifat ultima zi in calitate de presedinte executiv la Dinamo.
CONFLICT. Dupa Ioan Becali s-a retras si Vasile Turcu, iar acelasi lucru se va intampla cu alti doi actionari, Florin Busca si Dragos Savulescu. Unul dintre motivele invocate ale nemultumirii acestei tabere pro-Becali ar fi legat de Nicolae Badea. Dupa ce actionarii s-au inteles sa investeasca la Dinamo cel putin 500.000 de dolari, presedintele Badea n-ar fi repatriat in contul investitiei si actiunile cuvenite. Exista riscul ca, in cazul retragerii mai multor actionari, sa se instaleze un colaps financiar. Cu toate acestea, Ministerul de Interne pare sa fi inceput curatenia de primavara din dorinta de a spala imaginea clubului, fara sa tina cont si de revers.
Noul presedinte executiv va fi instalat Petre Buduru. Totusi, acesta nu va avea un rol prea important in fruntea alb-rosiilor. In varful piramidei va ramane presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, care este si liantul dintre clubul de fotbal si Ministerul de Interne.

LISTA CELOR NOUA ACTIONARI AI FC DINAMO