Marin Adrian Badea, castigatorul Loganului de ieri din Gazeta Sporturilor, este comisar sef la Politia de frontiera, are 51 de ani si o fata in varsta de 17 ani care acum va trebui sa se inscrie la scoala de soferi. ""Eu am masina de serviciu, as
Marin Adrian Badea, castigatorul Loganului de ieri din Gazeta Sporturilor, este comisar sef la Politia de frontiera, are 51 de ani si o fata in varsta de 17 ani care acum va trebui sa se inscrie la scoala de soferi.

""Eu am masina de serviciu, asa ca voi lasa copilului Loganul"", spune Marin. Tot ieri, Traian Indries, din Alesdi (Bihor), a castigat Jackpotul din Gazeta: 27 de milioane.
Maria Cotoroi, de 72 de ani, din Timisoara, este castigatoarea Jackpotului din Jurnalul National de ieri, in valoare de 90 de milioane de lei. Maria este casatorita si are o fata, Raluca, dar si o nepoata, Anca, eleva la liceu. E cititoare fidela a Jurnalului desi nu e abonata, iar milioanele castigate la concursul nostru vor fi folosite de aceasta ca avans pentru o masina noua.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.