Trei zile intr-un cub de gheata Magicianul german Vincent Vega intentioneaza sa petreaca trei zile intr-o camera... de gheata. Noua ""locuinta"", inalta de 2 metri, realizata intr-un bloc de gheata, este amplasata in fata Muzeului Germaniei din

Trei zile intr-un cub de gheata

Magicianul german Vincent Vega intentioneaza sa petreaca trei zile intr-o camera... de gheata. Noua ""locuinta"", inalta de 2 metri, realizata intr-un bloc de gheata, este amplasata in fata Muzeului
Germaniei din München. Temperatura in interiorul ""garsonierei"" nu depaseste minus 3 grade Celsius.

Ceasul ""vorbitor""

Compania Seiko a prezentat, la Tokyo, prototipul unui ceas de mana care afiseaza informatii si alerte (primirea de apeluri si sms-uri) receptionate de la un telefon mobil, aflat la distanta, intr-un buzunar sau intr-o geanta. Ceasul, dotat cu un ecran mare, iluminat, poate ""dialoga"" cu mobilul prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Film - Gigantii auto se bat pentru Bond
Compania Ford a platit 14 milioane de lire sterline pentru ca James Bond sa utilizeze un Mondeo in filmul ""Casino Royale"", informeaza The Sun. Automobilul va fi folosit in urmaririle prin Bahamas. Daniel Craig (noul agent 007) va conduce, totusi, si Aston Martin.
Japonia - Festivalul fetelor
In Disneyland-ul din Tokyo (Japonia) se desfasoara Festivalul fetelor. La aceasta sarbatoare traditionala a japonezilor au participat peste 300 de reprezentante ale sexului frumos, costumate in printese, Cenusarese sau Alba ca Zapada. Ele au pozat alaturi de personaje celebre ale lumii Disney.
Moldova - Concert anulat din cauza de mobil
Pianistul rus Nikolai Petrov si-a intrerupt concertul pe care il sustinea in Republica Moldova din cauza unui spectator caruia i-a sunat telefonul de doua ori, a declarat directorul Salii cu Orga din Chisinau, Ion Gudumac, citat de AFP. ""Pianistul abia terminase prima parte a piesei, cand a sunat telefonul. El s-a oprit pentru a astepta ca spectatorul prost crescut sa-si incheie conversatia. Insa cand telefonul aceluiasi spectator a sunat din nou cateva minute mai tarziu, pianistul s-a ridicat si a parasit sala"", a povestit Gudumac. Conducerea i-a cerut spectatorului sa paraseasca sala, insa pianistul a refuzat sa continue concertul. El a anulat, de asemenea, un al doilea concert prevazut pentru joi seara si a parasit Republica Moldova.
Precoce - Limbaj de gemeni
Doi frati gemeni in varsta de 4 ani au fost dusi la scoala intrucat si-au dezvoltat un limbaj propriu. Luke si Jack Ryan din Cleckheaton (Marea Britanie) par a se intelege de minune intre ei. Parintii insa habar n-au ce rostesc micutii. ""Bool este scoala, choo choo este tesut, Jar este Jack iar Wook este Luke. Acestea sunt cuvintele pe care am inceput sa le intelegem cat de cat. I-am dus la un specialist care ne-a recomandat sa-i inscriem la scoala"", au declarat parintii Hayley (25 de ani) si Richard (30).

Achizitie - Robbie si-a luat casa, ca sa joace fotbal
Cantaretul Robbie Williams si-a cumparat o a doua casa in Los Angeles, pentru care a platit circa 5 milioane de lire sterline, deoarece gradina celei in care locuieste in prezent nu este suficient de mare pentru un teren de fotbal de dimensiuni normale, relateaza The Sun. ""Robbie si-a luat casa doar ca sa-si construiasca un teren de fotbal. Ii place acest joc si ii simte lipsa cand este plecat din Anglia"", a declarat un apropiat.
Florida - Saptamana motociclistilor
In Daytona Beach (Florida) se desfasoara cea de-a 65-a editie a Saptamanii motociclistilor. La evenimentul ce precede cursa de motociclete din Daytona (11 martie) vor participa peste 500.000 de iubitori de vehicule pe doua roti. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP PHOTO/MEDIAFAX)

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.