Ion Alexandru Tiriac va trece din nou prin emotiile unui proces, dupa ce, ieri, Curtea de Apel Bucuresti a dispus trimiterea cauzei spre rejudecare la Tribunalul Bucuresti. In acest dosar, in care Ion Alexandru Tiriac a fost achitat, magistratii au a
Ion Alexandru Tiriac va trece din nou prin emotiile unui proces, dupa ce, ieri, Curtea de Apel Bucuresti a dispus trimiterea cauzei spre rejudecare la Tribunalul Bucuresti. In acest dosar, in care Ion Alexandru Tiriac a fost achitat, magistratii au admis apelul Parchetului, au dispus desfiintarea hotararii de fond si au trimis cauza spre rejudecare la tribunal. Hotararea instantei este definitiva.
La termenul anterior, procurorul de sedinta a cerut re-trimiterea cauzei la tribunal pe motiv ca instanta nu s-a pronuntat cu privire la toate acuzatiile. Avocatii apararii au cerut respingerea apelului procurorilor, pe motiv ca tribunalul a luat corect decizia de achitare, dupa administrarea tuturor probelor.
Ion Alexandru Tiriac a spus ca se considera nevinovat. ""De doi ani imi probez, pe toate caile, nevinovatia. Am incredere in dumneavoastra ca o veti descoperi"", spunea, in incheierea procesului fiul lui Ion Tiriac. Ion Alexandru Tiriac a fost achitat de instanta Tribunalului Bucuresti la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, pe motiv ca fapta de care era acuzat nu exista.
FAPTELE. Procurorii Sectiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog din cadrul Parchetului Instantei Supreme stabilisera prin rechizitoriul din 12 noiembrie 2004 ca, in vara anului 2000, Ion Alexandru Tiriac a tolerat consumul ilicit de cocaina in apartamentul inchiriat in hotelul ""President"" din Mangalia, iar ulterior, impreuna cu Tyagi Shailendra, a detinut cocaina in vederea consumului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.