Primavara are semne bune pentru Prima TV. Pe langa emisiunile cu care v-ati obisnuit, exista si unele formate noi. Astfel, din 9 martie, Catalin Dezbracatua€™ va avea o emisiune cu si despre vedete, ""Ciao TV"". Andreea Raicu revine si
Primavara are semne bune pentru Prima TV. Pe langa emisiunile cu care v-ati obisnuit, exista si unele formate noi.

Astfel, din 9 martie, Catalin Dezbracatua€™ va avea o emisiune cu si despre vedete, ""Ciao TV"". Andreea Raicu revine si ea din 19 martie cu ""Versus"", un talk-show de live style , difuzat in fiecare duminica, de la ora 17:30. Aventurile familiei Vijelie au fost inlocuite cu ""Dragostea de la Clejani"". Viorica si Ionita Manole va vor intra in case de duminica, 12 martie, ora 20:00.
Emisiunea ""Straini de fotbal"" isi va face debutul la 23 martie, urmand a fi difuzata in fiecare joi, de la ora 21:00. Iar din 15 aprilie puteti afla care sunt cele mai practice si ieftine solutii de design interior in ""SOS, salveaza-mi casa"". (Adriana V. Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.