In urma aparitiei Editiei de colectie consacrate ""Cartierului Primaverii"", am fost pus in situatia de a revedea ceea ce am scris in volumele din ""Trilogia Revolutiei romane in direct"", pentru a identifica pasajul (sau, eventual, pasajele) in care
In urma aparitiei Editiei de colectie consacrate ""Cartierului Primaverii"", am fost pus in situatia de a revedea ceea ce am scris in volumele din ""Trilogia Revolutiei romane in direct"", pentru a identifica pasajul (sau, eventual, pasajele) in care as fi facut afirmatia ca Mircea Dinescu a venit la Televiziune, la amiaza zilei de 23 decembrie 1989, de la locuinta fostului lider comunist Leonte Rautu. Am cautat si... n-am gasit nici macar o vaga aluzie care sa fi indreptatit afirmatia pusa pe seama mea in amintita editie de colectie. In consecinta, va rog sa publicati aceasta precizare, fie si numai in numele unui deziderat caruia ii suntem - sunt convins - credinciosi: respectarea adevarului.
Cu multumiri,
Teodor Brates


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.