Un jandarm care asigura paza sediului Ambasadei Danemarcei a descoperit, marti seara, asupra unui tanar bucurestean mai multe componente ale unui proiectil reactiv de aruncator. INCONSTIENTA. Jandarmul, care facea parte din Unitatea Speciala 30 Jand
Un jandarm care asigura paza sediului Ambasadei Danemarcei a descoperit, marti seara, asupra unui tanar bucurestean mai multe componente ale unui proiectil reactiv de aruncator.
INCONSTIENTA. Jandarmul, care facea parte din Unitatea Speciala 30 Jandarmi Paza si Protectie Misiuni Diplomatice, a observat, in jurul orei 23:00, un barbat cu un comportament suspect, care se plimba in jurul cladirii. Barbatul a fost oprit si legitimat, dupa care jandarmul a trecut la verificarea bagajelor acestuia, moment in care a descoperit cateva elemente componenete ale unui proiectil reactiv de aruncator. Patrica M., in varsta de 27 de ani, a vrut sa se dezvinovatesca, spunand ca intentiona sa inmaneze piesele jandarmului.
El a adaugat ca detinea elementele de munitie din vara anului trecut si ca le avea de la concubina sa, care le primise, la randul ei, de la un muncitor, care muncitor lucrase la demolarea unei cladiri in zona Pietei 1 Mai din Capitala. Barbatul a fost predat politistilor de la Sectia 8, impreuna cu munitia gasita asupra lui. Cercetarile vor fi continuate de Serviciul Arme, Explozivi si Substante Toxice al Politiei Capitalei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.