Marius Mitu si Laurent Delorge, doi dintre jucatorii implicati in scandalul meciurilor trucate, au anuntat Uniunea Belgiana de Fotbal ca doresc sa ofere toate detaliile afacerii in schimbul imunitatii sportive. Forul belgian spune insa ca acest lucru
Marius Mitu si Laurent Delorge, doi dintre jucatorii implicati in scandalul meciurilor trucate, au anuntat Uniunea Belgiana de Fotbal ca doresc sa ofere toate detaliile afacerii in schimbul imunitatii sportive. Forul belgian spune insa ca acest lucru este imposibil.

Potrivit cotidianului La Derniere Heure, fotbalistii doresc imunitate sportiva, la fel ca in cazul fostului antrenor secund de la Lierse, Patrick Deman, insa federatia belgiana a exclus aceasta varianta. ""Este discriminare totala! Citez din noul regulament: procurorul Uniuni Belgiene garanteaza imunitate unui jucator care aduce o informatie sau un element nou la dosar. Este cazul lui Mitu si Delorge, chiar daca acest lucru nu inseamna ca vor marturisi. De ce Deman poate fi absolvit, iar jucatorii mei nu?"", a declarat avocatul celor doi fotbalisti, Peter Roosens.
Roosens a subliniat ca va trimite un fax procurorului federatiei Rene Verstringhe in care va cere ca federatia sa revina asupra acestei decizii, in caz contrar urmand sa se ajunga la tribunal. Verstringhe a fost insa clar in aceasta privinta. ""Nu fac discriminare. Dar Deman a fost primul care a facut acest pas. El mi-a permis sa incep o ancheta"", a explicat Verstringhe. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.