Buzdugan - Gina, gaina santinela ""Animat Planet"" revine azi la Antena 1, de la ora 20:30. Intamplari noi, glume noi, personaje noi. Familia Mesteru s-a ""inmultit"" cu gaina santinela Gina. Serialul debuteaza ""in forta"". Primul epis

Buzdugan - Gina, gaina santinela

""Animat Planet""
revine azi la Antena 1, de la ora 20:30. Intamplari noi, glume noi, personaje noi. Familia Mesteru
s-a ""inmultit"" cu gaina santinela Gina.

Serialul debuteaza ""in forta"". Primul episod va invita la castingul de matusi pe care-l organizeaza Adrian Nastase la ferma sa de la Cornu. ""Este in cautare de matusi noi care sa-i aduca ceva mai mult noroc decat biata Tamara. «Concursul de babe», cum mai este numit acest casting, se termina fericit pentru eroii serialului, deoarece intre celelalte personaje va aparea si o gaina, pe post de pui santinela. Gina, caci asa o cheama pe inaripata, va aparea in toate episoadele si va ului publicul cu inteligenta ei pasareasca, demonstrandu-ne, in acelasi timp, ca politica de pe la noi este de multe ori cam pe la mintea gainii. Gina este indragostita de telenovele si de politicienii care se dau cocosi"", a declarat Toni Grecu. Cel care ii da viata este nimeni altul decat Daniel Buzdugan caruia, putem spune, noua atributiune i se potriveste ca o manusa.
ECHIPA. In structura echipei nu prea s-au facut modificari. ""S-au pastrat aceiasi oameni care au produs sezonul trecut al serialului, incepand cu grupa de animatori coordonata de Toader Avramut, cu producatorul Media Factory, cu echipa de scenaristi si, evident, cu vocile inconfundabile ale celor care dau viata personajelor, membrii grupului Divertis. Totusi, s-a schimbat ceva: ziua difuzarii este in acest sezon joia"", a adaugat Toni.
PARODIE. Telespectatorii Antenei 1 se pot distra alaturi de ""Animat Planet"" cu o parodie politica a serialului Startrek, in care ""USS Cotroprise"" este condusa in anul stelar 2006 de catre capitanul Bas-Luc Picard, care se confrunta cu nava ""USS Pesedix"". Alte personaje sunt Stapanul Belelelor, Contele de Monte Tristo, King Kong sau Omul care aduce partea. ""Stapanul Belelelor in Romania este, desigur, cel mai tare om din tara, Traian Basescu. Tot el va fi si King Kong, indragostit ca in poveste de o blonda sexy si simpatica, pe care o veti recunoaste in persoana inconfundabilei Elena Udrea. Pe Contele de Monte Tristo va las sa-l descoperiti singuri. Oricum este foarte trist, dar va pune mana pe o avere colosala si se va razbuna pe toti cei care acum vor sa-l termine"", a explicat Toni Grecu. In ceea ce priveste termopanele din Zambaccian, echipa ne linisteste: ""Nu va faceti nici o problema, Animat Planet nu scapa nimic. Nu degeaba deviza serialului este «Natia face animatia»"".

GOGOMANII REVIN SI EI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.