Statiunea maramureseana va beneficia in anii urmatori de o telegondola asemanatoare cu cea existenta in Poiana Brasov. Singura partie Olimpica din Romania care beneficiaza de trambulina naturala se gaseste la Borsa, in judetul Maramures. UITATA

Statiunea maramureseana va beneficia in anii urmatori de o telegondola asemanatoare cu cea existenta in Poiana Brasov.

Singura partie Olimpica din Romania care beneficiaza de trambulina naturala se gaseste la Borsa, in judetul Maramures.
UITATA. In clipa de fata, pista, cu o lungime de 3.000 de metri, nu este practicabila, ea fiind abordata doar de schiorii care prefera spatiile neamenajate. Sesizand potentialul turistic pe care il are zona, Primaria Borsa a demarat un proiect prin care intentioneaza sa readuca partia Olimpica, ea fiind considerata una de nivel greu, in circuit.
DEZVOLTARE. Initial, s-a intentionat constructia unui telescaun modern, identic cu cel inaugurat duminica la Sinaia, pe Carp, dar proiectantul a spus ca pentru o mai mare siguranta ar fi nevoie de o telegondola. Pe langa partia Olimpica, in Muntii Rodnei ar putea fi amenajate si alte piste.

CONTACT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.