Euforia Lifestyle TV incepe sa emita de astazi 24 de ore din 24, sapte zile din sapte. Pe langa programele cu care v-ati obisnuit deja, postul va pregateste o serie de surprize. Prima dintre surprize este Oprah Winfrey. Telespectatoarele ""vor f

Euforia Lifestyle TV incepe sa emita de astazi 24 de ore din 24, sapte zile din sapte. Pe langa programele cu care v-ati obisnuit deja, postul va pregateste o serie de surprize.

Prima dintre surprize este Oprah Winfrey. Telespectatoarele ""vor face cunostinta"" cu celebra realizatoare americana luni, 27 februarie, incepand cu ora 15:00. Talk-show-urile sale pot fi urmarite zilnic de luni pana vineri.
TELENOVELE. Din grila de programe a Euforiei nu pot lipsi telenovelele. Astfel, de luni pana duminica, de la ora 17:30, reprezentantele sexului frumos se pot delecta cu ""Viata la Mall"". Productia italiana din 2001 prezinta viata familiei Ferri, proprietara Mall-ului ""Centovetrine"". Traiul linistit al acestora este dat peste cap de diverse lovituri de teatru: o fiica de care nimeni nu stia apare din senin si sora ei n-o simpatizeaza deloc; fiul vitreg iese din inchisoare manat de dorinta de a se razbuna pe cinicul sau tata; doua femei sunt indragostite de capul familiei, insa numai una va reusi sa-l cucereasca... De luni pana vineri, incepand cu ora 18:00, privitorii pot urmari o alta telenovela: ""Femeia din oglinda"" (Columbia 2004). Eroina principala este Juliana Soler, o femeie simpla, inteligenta si fermecatoare, cu toate ca este urata. Cu ajutorul unei oglinzi fermecate, Juliana se transforma intr-o femeie uimitor de frumoasa in timpul zilei si, o data cu venirea serii, revine la infatisarea initiala. Din acest moment, ea va duce o viata dubla. Sub numele de Maritza Ferrer, se angajeaza la firma Mutti, unde va isca gelozie si invidie, dar va intalni si dragostea adevarata.
INTIMITATE. Luna femeii este sarbatorita din plin de Euforia Lifestyle TV. Din 3 martie, in fiecare zi de vineri, sambata si duminica, Dana Petrescu prezinta ""Jurnal intim"". Fiind vorba despre un talk-show/magazin pe teme de sex si terapie de cuplu, programul se difuzeaza incepand cu ora 23:00. Emisiunea se doreste a fi un ghid excelent pentru o viata sexuala armonioasa, cu discutii libere, fara false pudori, un program in care cuvantul ""sex"" se va rosti fara jena. Vinerea, ""Jurnalul intim"" este urmat de un serial in care se vorbeste fara ocolisuri despre orgasmul feminin. Subiecte precum mimarea orgasmului, masturbarea sau ce cred cu-adevarat femeile despre barbati sunt dezbatute fara perdea de toate femeile, in ""Orgasmul feminin"" (ora 0:00). De la aceeasi ora, insa sambata si duminica, Tracey Cox preda ""Lectia de sex"". Astfel, cuplurile sau persoanele singure care au ""probleme"" sexuale vor putea pune in practica sfaturile ei pentru a-si condimenta putin viata sexuala.
Pana in prezent, postul Euforia Lifestyle TV este preluat de RCS, Digi TV, Max TV. Abonatii companiei de cablu Astral TV nu pot urmari, cel putin deocamdata, acest canal.

""FEMEIA CONDUCE""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.