De o saptamana, Studioul KissFM emite in Liceul Al.I. Cuza din Bucuresti, acelasi in care in 1990 carcotasul Huidu F. Serban - Sebastian pasea timid in clasa a IX-a D. In liceu exista o lunga traditie legata de baschet, atat profesorii, cat si
De o saptamana, Studioul KissFM emite in Liceul Al.I. Cuza din Bucuresti, acelasi in care in 1990 carcotasul Huidu F. Serban - Sebastian pasea timid in clasa a IX-a D.

In liceu exista o lunga traditie legata de baschet, atat profesorii, cat si elevii fiind practicanti ai acestui sport. Intr-unul dintre meciuri, incercand sa execute o figura a la Jordan, doamna profesoara Gabriela Zainescu s-a ales cu piciorul rupt. La doar cateva zile dupa acest incident, fostii elevi ai liceului aveau o intalnire cu profesorii. Cum doamna Zainescu era imobilizata, carcotasul Huidu a luat-o pur si simplu pe sus, aducand-o la intalnire. De curand, Serban a dorit sa participe la o ora de filozofie. Drept cadou a primit ghipsul de acum trei ani cu semnaturile tuturor elevilor de atunci, printre care si a sa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.