Lume, lume... Carnavalul brazilian O eleva a scolii de samba ""Tom Maior"" marsaluieste pe sambadromul Anhembi din Sao Paolo. Cea mai mare manifestare anuala din Brazilia se incheie la 28 februarie Gunoi de Greenwich Un cuplu din Marea Br

Lume, lume...
Carnavalul brazilian

O eleva a scolii de samba ""Tom Maior"" marsaluieste pe sambadromul Anhembi din Sao Paolo. Cea mai mare
manifestare anuala din Brazilia se incheie la 28 februarie

Gunoi de Greenwich

Un cuplu din Marea Britanie scoate la licitatie pe eBay gunoiul adunat de pe strada lor. Laurence Collyer si Laura Babb (ambii 25 de ani) spun ca vor licita fiecare zdreanta sau bucata de moloz pana cand autoritatile din Greenwich vor lua masuri impotriva celor care lasa gunoaiele la intamplare.

Germania - Clinica pentru inimi frante
Un spital din München a deschis o clinica gratuita pentru tratarea de urgenta a celor cu inimile ranite din dragoste. Clinica, infiintata la spitalul Schwabing, ii va avea pacienti in primul rand pe adolescentii care nu fac fata suferintei din dragoste. ""A avea inima ranita poate provoca probleme fizice si psihice, de la lipsa apetitului, care duce la pierderea brusca in greutate, pana la durerea insuportabila care ii determina pe multi oameni sa ia masuri drastice"", a explicat dr. Birgit Delisle, directoarea institutiei.
In familie - Winslet, distribuita in filmul sotului
Cuplul britanic Kate Winslet - Sam Mendes va lucra pentru prima oara impreuna la un film, dupa ani buni in care au declarat in mai multe randuri ca ar dori sa colaboreze la un proiect cinematografic, relateaza Contactmusic, consultat de Rompres. Potrivit sursei citate, actrita, in varsta de 30 de ani, si sotul sau, regizorul Sam Mendes (40 de ani), vor lucra impreuna la adaptarea romanului ""Revolutionary Road"", scris in 1961 de Richard Yates. ""De mult ne doream sa colaboram. Trebuia sa fie filmul potrivit, tara potrivita si timpul potrivit"", a declarat Kate Winslet.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.