Ladislau Bölöni pare sa-si fi gasit scorul preferat: 4-1. Dupa ce saptamana trecuta Rennes a invins pe Lens cu rezultatul mentionat, formatia bretona a repetat isprava sambata seara.

Numai ca de data aceasta victima a cazut nimeni alta decat campioana Lyon, iar partida s-a disputat in deplasare, pe Stade Gerland. Eroul a fost insa acelasi: John Utaka, autor al unui hat-trick, la fel ca si in etapa precedenta.
PERFECTI. Lyon - Rennes 1-4 a fost fara indoiala socul etapei a 28-a. ""Lyon va fi cu siguranta din nou campioana Frantei, va castiga poate Liga Campionilor, dar sambata Rennes a fost marele sef, Rennes stapanul, Rennes maestrul"", scrie cotidianul Ouest-France. ""Elevii lui Ladislau Bölöni au jucat ca intr-un vis. Au fost agresivi, organizati, uniti, precisi si realisti"", adauga publicatia franceza. Asa ca lui Gerard Houllier nu i-a ramas decat sa faca haz de necaz. ""Va trebui sa-mi explicati ce cautati atat de jos in clasament"", si-a aratat uimirea antrenorul lui Lyon.
REALISM. In ceea ce-l priveste pe Bölöni, tehnicianul roman incearca sa ramana cu picioarele pe pamant, mai ales ca ultimele doua victorii vin dupa cinci esecuri consecutive in Ligue 1. ""Nu este o lovitura buna, este o super-lovitura. Tot ceea ce am lucrat in ultima saptamana a functionat. Raman insa realist. Clasamentul nu o sa se inverseze dupa acest meci. Lyon ramane lider, iar noi ne invartim tot in jurul locului 10"", a declarat antrenorul lui Rennes.

KESERU, DOAR REZERVA