Ioan Becali a esuat si la cea de-a doua tentativa de a-si duce pana la capat un mandat de presedinte executiv. La fel ca si la Rapid, fostul impresar a rezistat la Dinamo doar un tur de campionat.

Conflictul cu vicepresedintele Gigi Netoiu se pare ca i-a fost fatal presedintelui executiv al ""cainilor"", fix cu o saptamana inainte de startul returului. Faptul ca Ioan Becali a fost rapid scos din carti este o mare infrangere a celui care nu mai are dreptul nici la licenta de impresar.
DIPLOMATIE. ""Domnul Becali si-a confirmat dorinta de a inceta raporturile contractuale. Am convenit ca acest lucru sa se faca pe cale amiabila, cu acordul partilor, urmand ca zilele urmatoare sa se deruleze si toate aspectele administrative necesare. Am convenit ca pana vinerea viitoare sa se procedeze la o restituire integrala a sprijinului financiar al dumnealui catre clubul Dinamo. Am avut o convorbire civilizata"", a declarat Nicolae Badea intr-un interviu acordat site-ului oficial al gruparii alb-rosii.

CORNEL DINU E NOUL ANTRENOR!