Cateva volume practice aparute in Colectia Hexagon a Editurii Polirom Manual practic de homeopatie Homeopatia, una dintre cele mai cunoscute si mai practicate forme de medicina neconventionala, isi propune sa vindece nu boala, ci individul, consi
Cateva volume practice aparute in Colectia Hexagon a Editurii Polirom

Manual practic de homeopatie
Homeopatia, una dintre cele mai cunoscute si mai practicate forme de medicina neconventionala, isi propune sa vindece nu boala, ci individul, considerat unic si irepetabil, restabilind echilibrul dintre fizic si psihic. Cititorul are la dispozitie un intreg repertoriu de situatii in care se pot aplica tratamente homeopatice, insotit de un indice analitic pentru o orientare rapida.
Autovindecarea prin Reiki
Reiki ne poate schimba viata in bine prin stimularea evolutiei personale si spirituale, adoptarea unui stil de viata sanatos, o receptivitate mai mare la semnalele emise de propriul organism, potentarea inspiratiei si a intuitiei si constientizarea naturii noastre spirituale profunde. Tehnica se bazeaza pe canalizarea energiei prin contactul direct cu palmele, nu este agresiva, iar prin potentialul sau de autovindecare poate fi utilizata pentru a obtine armonia, echilibrul si sanatatea.
Secretele medicinei chineze
Intr-o vreme cand costurile tratamentelor medicale sunt din ce in ce mai mari, ""Secretele medicinei chineze"" ofera o alternativa usor de aplicat, in intregime naturala si extrem de eficienta. Autorul descrie metodele daoiste pentru a avea mai multa energie, tinerete si vigoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.