Traditiile si locurile frumoase si pline de pace din Maramures reprezinta punctele forte ale unei vacante reusite alaturi de cei dragi. Familiile cu copii pot petrece un sejur de o saptamana la una dintre pensiunile maramuresene, unde cei mici au
Traditiile si locurile frumoase si pline de pace din Maramures reprezinta punctele forte ale unei vacante reusite alaturi de cei dragi.

Familiile cu copii pot petrece un sejur de o saptamana la una dintre pensiunile maramuresene, unde cei mici au locuri de joaca special amenajate. Alaturi de parinti, copiii vor lua parte la activitati educative cu scopul de a cunoaste valorile acestui tinut minunat: vizite la atelierele mesterilor populari, la muzee si manastiri. Cei mici pot deprinde tainele olaritului, dansurile traditionale maramuresene sau pot invata sa hraneasca animalele si chiar sa mulga vaca. Parintii se pot bucura de cateva ore libere, timp in care cei mici se vor afla in compania unei educatoare. Programul, propus de Meridian Travel, costa 650 de lei pentru un adult, iar copiii care nu dorm in aceeasi camera cu parintii au 50% reducere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.