Activitatea fluviala din portul Constanta Sud si pe Canalul Dunare-Marea Neagra este blocata din cauza vantului puternic care sufla cu peste 70 km/ora, informeaza Capitania Portului Constanta. Masura a fost impusa barajelor si unitatilor fluviale
Activitatea fluviala din portul Constanta Sud si pe Canalul Dunare-Marea Neagra este blocata din cauza vantului puternic care sufla cu peste 70 km/ora, informeaza Capitania Portului Constanta.

Masura a fost impusa barajelor si unitatilor fluviale, iar traficul pentru navele maritime se desfasoara normal. In rada interioara a portului se afla patru nave, iar in cea exterioara cinci nave. Reprezentantii Port Control Constanta au transmis tuturor comandantilor de pe navele aflate in porturile maritime sa isi ia toate masurile de siguranta. In cazul in care conditiile meteo fac imposibila desfasurarea in siguranta a manevrelor de intrare si iesire a navelor din porturile maritime, activitatea va fi sistata temporar. Si pe canalul Sulina, navigatia maritima a fost inchisa din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.