""Si cand am sarutat-o, am simtit ca ma intepa ceva""... ""Inima?"" Ma interesez, amabil. ""Nu!"". E jignit. ""Cred ca are mustata!"". ""Probabil era inainte de epilat."" E galben. Il lamuresc: ""Aproape toate femeile isi epileaza mustata"".
""Si cand am sarutat-o, am simtit ca ma intepa ceva""... ""Inima?"" Ma interesez, amabil. ""Nu!"".

E jignit. ""Cred ca are mustata!"". ""Probabil era inainte de epilat."" E galben. Il lamuresc: ""Aproape toate femeile isi epileaza mustata"". Ii povestesc cum o amica si-a smuls-o cu ceara, acasa. Cu tot cu o bucata de piele. A pus galbenus, i-a trecut. E ingrozit. ""Crud! Galbenusul era crud!"". Nu reactioneaza. ""Ai vrea sa n-o epileze, sa i se prinda galbenusul in mustata cand mananca ou fiert?"". Vrea sa planga. ""Hai, uite, sunt si unele care o decoloreaza""... ""Adica vrei sa spui ca si..."" (o feblete de-a lui). ""Ah, ea isi doreste un epilator de masina, cu care sa-si smulga mustata. Cu traficul asta, e pacat sa nu profiti"". Are ochii umezi. ""Pe ala din nas si-l taie cu o forfecuta."" Cu asta ma intorc ca sa-l las sa planga in liniste. (Carmen Plesa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.